2015/11/18

TesterBox - mjesec studeni


Svijetlo dana na našim prostorima ugledala je konačno kutija iznenađenja o kojoj ovih dana svi pričaju i bruje, a riječ je o takozvanom beauty boxu na pretplatu.


Zahvaljujući poduzetnoj Ivani Blažoti, osnivačici i autorici portala Šminkerice, te njezinoj ustrajnosti, energiji i volji da ostvari ovaj projekt, konačno ljubiteljice kozmetike kojima nikada nije dosta isprobavanja noviteta i proizvoda imaju priliku počastiti se na mjesečnoj bazi pažljivo zapakiranom i dizajniranom kutijom ne sluteći što će u njoj dobiti.

Upravo je to najljepši i najbolji touch čitave priče. Na stranici Tester.hr možete se doslovce pretplatiti na kutiju koja će vam stići do sredine sljedećeg mjeseca za simboličnih 100 kn, a što ćete u njoj zapravo dobiti ostaje tajna do samog otvaranja kutije. 


Ovaj trend je vani već dobro poznat, a naše djevojke su imale prilike inačicu Tester Box-a naručiti iz inozemstva. Ivana ga je na vrijeme prepoznala te se primila posla i uspjela pridobiti zavidan broj brendova koji su ovaj projekt podržali, a kako je on zapravo u svojim prvim počecima, vjerujemo da će se kroz određeni vremenski period još više razviti i da će se još više brendova priključiti ovoj priči jer je zanimanje za prvi beauty box u Hrvatskoj bio impresivno velik.

Bez obzira što je mnogobrojna publika bila skeptična oko realizacije ove priče, pravim ljubiteljicama kozmetike bilo je jasno da će prvi beauty box u Hrvatskoj biti pun pogodak. Bez obzira na zavidne komentare da testere možete i trebali biste dobiti besplatno u drogerijama i ljekarnama, kod nas to i nije praksa. Bez obzira što vam se unatoč tome čini da je suludo plaćati nešto što bi ionako trebalo biti vaše potrošačko pravo da dobijete besplatno, Tester Box bez obzira na svoje ime, nije u pravom smislu riječi isključivo kutija prepuna testera, već se u njoj pronaći i pokoji full size proizvod koji uistinu dobro dođe. A i testeri dolaze u puno većoj količini nego što biste se usrećili da ga dobijete negdje, primjerice u ljekarni.


Ono što je mene najviše fasciniralo kod Tester Boxa je njegovo pakiranje. Naime, kutija je zapakirana s toliko ljubavi i pažnje, sa jasnom porukom i elegatnošću i sigurno nećete ostati ravnodušni kada ju dobijete i primite u ruke. Samo otvaranje donosi jednu posebnu vrstu uzbuđenja, a sami dizajn inspiriran je Audrey Hepburn i njezinom slavnom malom crnom haljinom. 


Proizvodi koji su se mogli naći u Tester Boxu za studeni su Avon Big&False lash volume maskara, Essence Hrvatska tekući ruž za usne, Apivita balzami za usne, Perk up šampon za suho pranje, AlpStories mlijeko za tijelo, NIVEA set (Volume care pjena i sprej za kosu), Eau Thermale Avene set (micelarni losion, blagi losion i blago mlijeko za čišćenje), RoC Hrvatska Pro-Correct fluid, NovExpert Hrvatska Beauty kit (Repulp maska & peeling) te Delmerion Neoviderm emulzija za kožu.

Obzirom da su kutije personalizirane, a odabir je ovisio o rezultatima ispunjene ankete na Tester.hr stranici kao i dobnoj skupini, datumu pretplate i još nekim kriterijima, nije svaka vlasnica dobila isti sadržaj.

Što sam ja dobila, možete vidjeti na sljedećim fotografijama.

Kada sve objektivno sagledam, zbrojim i oduzmem, moram priznati da je Tester Box uistinu nešto što se ne može tako lako zaobići i propustiti. Ako zatomite svoju pohlepu i želju da dobijete što više za što manje novaca, sadržaj Tester Boxa je daleko premašio svoju realnu vrijednost. U prijevodu, dobit ćete puno više nego što ćete platiti, a još uz to ćete dobiti proizvode do kojih nije tako jednostavno doći, a sigurno ne do njihovih testnih uzoraka.

Beauty boxeve, kao i Tester Box možete ili voljeti ili ne. Nema između. 
Obzirom da je ovaj projekt tek krenuo i da se očekuje da će kroz vrijeme postati sve bogatiji, ne sumnjam da će jednog dana postati još jedan uspješno realiziran projekt naše predivne Ivane. Ustvari, on to već i je. 

Kako stiže vrijeme blagdana, Tester Box je odličan način za darivanje ne samo sebe već i naših mama, sestara, najboljih frendica, djevojaka...


Ovdje možete saznati više detalja (iako vjerujem da ste već svi dobro upoznati s njima) i osigurati svoju kutiju za mjesec prosinac, a ja vas uvjeravam da će iščekivanje i otvaranje jedne kutije nikada nije bilo ovoliko zanimljivo i slavno.

2 komentara:

  1. Stalno čitam masu negativnih komentara za box i baš mi je to tužno jer čovjeku ubiju želju za radom. Ja sa svojim boxom nisam ni zadovoljna ni nezadovoljna, nešto između, ali svakako treba podržati ovako nešto jer je cijeli projekt odlično zamišljen i sproveden :) A vjerujem da će s vremenom biti sve više sponzora.

    OdgovoriIzbriši