DISCLAIMER


Ovaj blog temelji se na vlastitom iskustvu i sav sadržaj objavljen na njemu je rezultat toga. Prvenstveno, prenosi moje dojmove, razmišljanja, iskustvo i preporuke proizvoda koje koristim unutar kozmetičke rutine koju želim podijeliti s vama kako bih vas usmjerila pri kupnji i korištenju istih. Što znači da ako neki proizvod ne odgovara meni, ne znači da će i vama i obrnuto.

Svi tekstovi i fotografije objavljeni na ovom blogu, potpisani mojim imenom, zaštićeni su autorskim pravima što znači da ako ih želite koristiti u svoje ili bilo koje druge svrhe, molim vas da me obavijestite. Sav sadržaj na blogu preuzet s bilo kojeg drugog izvora, biti će posebno označen.

Ovaj blog moguće je komentirati anonimno, uz odobravanje administratora stranice kako bi se osigurala apsolutna kontrola nad sadržajem stranice te ako vaš komentar bude protumačen kao nepotrebnim, isti će biti uklonjen.

Ukoliko želite surađivati, o uvjetima suradnje i za sva dodatna pitanja kontaktirajte me putem e-mail adrese: malatrubica@hotmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar