PR/DISCLAIMEROvaj blog temelji se na vlastitom iskustvu i sav sadržaj objavljen na njemu je rezultat toga. Prenosi moje dojmove, razmišljanja, iskustvo i preporuke proizvoda koje koristim unutar kozmetičke rutine koju želim podijeliti s vama kako bih vas usmjerila pri kupnji i korištenju istih. Što znači da ako neki proizvod ne odgovara meni, ne znači da će i vama i obrnuto.

Bez obzira radi li se o PR proizvodu ili proizvodima kupljenim mojim novcem, svaka recenzija je iskrena i nije pod utjecajem ničijih sugestija i uvjeta. U slučaju da mi proizvod ne odgovara, ne pišem o njemu zasebnu recenziju jer ja kao pojedinac nisam mjerilo da govorim ljudima da nešto nije dobro. To nije moja politika i ako mi proizvod nije nikako odgovarao, neću se ni truditi pričati o njemu.

Nisam profesionalni vizažist niti kozmetičar. Sve što znam i o čemu mogu govoriti naučila sam prateći domaću i stranu literaturu, video tutoriale i naravno, kozmetičke blogove.

Svi tekstovi i fotografije objavljeni na ovom blogu, potpisani mojim imenom, zaštićeni su autorskim pravima što znači da ako ih želite koristiti u svoje ili bilo koje druge svrhe, molim vas da me obavijestite. Sav sadržaj na blogu preuzet s bilo kojeg drugog izvora, biti će posebno označen.

Želite li biti uvijek u toku svih mojih objava, pratite me putem društvenih mreža Facebook i Instagram, a kao stalna autorica regionalnog communitya Šminkerica svoj autorski sadržaj povremeno objavljujem i tamo.

Ovaj blog moguće je komentirati anonimno, uz odobravanje administratora stranice kako bi se osigurala apsolutna kontrola nad sadržajem stranice te ako vaš komentar bude protumačen kao nepotrebnim, isti će biti uklonjen.

Za sva ostala pitanja slobodno me kontaktirajte me putem e-mail adrese: malatrubica@hotmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar