ABOUT


Pozdrav svim mojim čitateljima, i onima koji će to tek postati! Da bi mogli razumijeti i shvatiti o čemu se tu radi, potrebno bilo bi dobro da me za početak i upoznate. Iako za moj blog kažu da predstavlja moju kreativnu stranu, nećemo se lagati kad vam kažem da me na ovim stranicama nećete potpuno razumijeti. Jer izvan virtualnog života, malo govorim, ali skupljam puno riječi. Pa onda tražim način i priliku da ih izbacim da u glavi i napravim još mjesta.

Zapravo se zovem Andrea, imam 27 godina. Živim i radim u Zagrebu. Po struci sam informatičar, radim kao community manager, a u slobodno vrijeme, osim što pokušavam naučiti kuhati, učim, čitam, pišem. Blogam od bitće moje 16-e i vječito mislim da imam nešto pametnog za reći. Ja mislim da samo imam dosta toga za podijeliti, sama sa sobom, a na vama je da se okačite.

Ovaj blog nastao je krajem 2013. godine kao manifestacija svega onog što sam dugo u glavi htjela pokrenuti, a tijekom vremena krenuo je u jednom potpuno divljem i nepredvidljivom smjeru ponajviše zahvaljujući podršci obitelji, prijatelja i suradnika.

Nisam tu da previše pametujem, ali opet nisam tu ni da se, ako se desi, oko toga opravdavam. Pišem prema vlastitoj potrebi i kada želim. Jer mogu. Ako mislite da ćete me putem ovog bloga potpuno upoznati, varate se. Ali ću uvijek dati sve od sebe da vam pretočim barem jedan manji segment moje kreativne strane i pozitive da se svaki put iznova vratite.

Ukoliko ste za druškanje, slobodno mi se javite pa da zajedno ispijamo kavu i pravimo se da sve razumijemo.

Nema komentara:

Objavi komentar