MAC Rouge à Lèvres Retro Matte 706 Relentlessly Red

08. 01. 2023.


Objava koja služi kao reprezentativan istovremeno vrijedan primjerak crvene nijanse ruža, upravo onako kako zamišljaš da izgleda jedan it crveni ruž za usne koju svaka žena must have u svojoj kolekciji.

Nisam jedna od onih koja inače išta nosi na usnama, a kamoli upečatljive i intenzivne nijanse, još k tome crvene, ali periodično, i to se dogodi. Sezonski ili ono kada te opere poriv i potreba da nosiš nešto jednostavno, a super hot. 

Crveni ruž to je i zauvijek će biti najjače oružje za instant podizanje samopouzdanja i dovoljan je uz samo malo prodorne crne maskare i decentnog flick crnog tuša. 

I zato uvijek navijam da svaka žena u svojoj kolekciji, baš poput male crne haljine imati jedan jedini savršeni primjerak ruža koji će joj to omogućiti.

MAC Rouge à Lèvres Retro Matte prvi je bullet u mojoj kolekciji kao jedan od najnježnijih i najboljih poklona koje sam dobila u posljednje vrijeme. Da sam prstom išla ubirati primjese crvene, ne bi izabrala toliko dobar primjerak kao što je nijansa 706 Relentlessly Red.


Možemo se složiti da je riječ o crvenoj, ali radi se ostvari o ružičastoj primjesi koja je službeno opisana kao Bright Pinkish Coral Matte nijansa i ona to doista je. Potpuno se prilagođava različitim tonovima kože i prirodnoj boji usana. Zapravo, na njezinu primjesu utječe i svijetlo i sjena i gotovo je bilo ne moguće prikazati kamerom o čemu mi tu ovdje pričamo.


Potpuno je mat,  klasičnog i nježnog mirisa vanilije koji je karakterističan za MAC ruževe. 

U samo jednom potezu potpuno prekriva i vrlo lako se nanosi. Budući da pričamo o mat proizvodu, dodatna hidratizacija usana nije na odmet. Nakon nekoliko minuta nimalo se ne osjeća na usnama i kroz dan ravnomjerno blijedi.

Dok pijete i jedete masniju hranu, nema razmazivanja. Na usnama će ostati u tragovima poput lip tint-a koji možete nadgraditi ali i ne morate.

Ne postoji ništa što mogu dodatno reći osim da je ovo jedan od onih proizvoda koji svaka zaigrana djevojčica unutar žene koja obožava makeup i razumije simboliku MAC-a rado želi imati u kolekciji. O nekim proizvodima se jednostavno dodatno ne raspravlja.

SASTAV

Dimethicone, Isoeicosane, Kaolin, Ceresin, Paraffin, Isononyl Isononanoate, Microcrystalline Wax \Cera Microcristallina\Cire Microcristalline, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\Cera Carnauba\Cire De Carnauba, Hydrogenated Polyisobutene, Vanillin, Tocopherol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Pvp/Hexadecene Copolymer, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Blue 1 Lake (Ci 42090), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Carmine (Ci 75470), Orange 5 Lake (Ci 45370), Red 6 (Ci 15850), Red 6 Lake (Ci 15850), Red 7 Lake (Ci 15850), Red 28 Lake (Ci 45410), Red 30 Lake (Ci 73360), Red 33 Lake (Ci 17200), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Yellow 6 Lake (Ci 15985), Yellow 10 Lake (Ci 47005)].

Možete ga pronaći na Douglas.hr shopu.

Copyright © male stvari
Design out of the FlyBird's Box.