Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

30. 12. 2022.


Kad je u pitanju, ali zaista, bilo koji proizvod koji je hvaljen na sva usta i koji bi preporučila čak i mater metere, čangrizava punica, i susjedova baka, meni se taj Sveti gral uvijek pokaže najvećim mogućim failom, a među njima je nažalost upravo i najrazvikaniji, najobožavaniji i najhvaljeniji primer za oči Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Da, znam. Nešto opako ne valja sa mnom.

Ali prije nego krenemo bacati drvlje i kamenje na nešto što meni jednostavno ne funkcionira, napomena da zaista ne pričam o ovome da bi vas odgovorila od kupnje jer prosjek potvrđuje da je ovo super odličan proizvod. Ali čisto već da znate da postoji i mogućnost da možda neće biti stopostotno najbolja investicija iako su za brend poput Urban Decay-a to zaista teške optužbe. 

Već od prije znate da je za moju kožu i očne kapke najveći izazov bio pronaći primer koji će zaista zacementirati to sjenilo da ne blijedi, klizi i ne uvlači se u pregib. Još uvijek po mom iskustvu dan danas broj jedan u tome prednjači najklasičniji drogerijski primjerak Wet 'n Wild PhotoFocus Eyeshadow Primer. Ali kad dobijete ekskluzivnu priliku da testirate UD za koji se sjećam da sam rijetko kad pročitala ikakvu lošu kritiku barem što se tiče primera ove vrste, sve ostalo mičete s pulta i svečano se divite seksi fensi primjerku za koji ne možete ne imati velika očekivanja.

Uopće ne znam od kud da počnem sa svojom tugom i jadom što se tiče spoznaje da stvari nikada nisu onakve kakvima se zapravo čine.


Ambalaža je dizajnerski stvarno simbol potiona iako se zapravo radi o tubici sa spužvastim aplikatorom od impresivnih 10 ml. Čak je i pohvalno da se radi o tubici jer na koncu kada i više ne možete dosegnuti proizvod sa spužvastim aplikatorom, tubicu besramno prerežete i tješite se kako je ovo bio opravdani masakr u svrhu kompletnog iskorištavanje proizvoda koji uvijek cijenimo. Ako je neki proizvod fantastičan, to vam nikad neće biti žao učiniti iako na prvi pogled čovjek pomisli "Jao, vidi što je sladak."

Svi koji su u ovome znaju kako ide oda ovom nagrađivanom, kremastom primeru za koji proizvođač garantira da drži sjenilo čitav dan popunjavajući sve površinske nesavršenosti. Dolazi u čak nekoliko nijansi ali Original zvuči nekako dovoljno uvjerljiv. 

Cijena ovog proizvoda je $24.00. Kad vjeruješ u ono što kupuješ vodiš se dobrom starom internetskom, shut up and take my money!

SASTAV
Isododecane, Talc, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Trimethylsiloxysilicate, Trihydroxystearin, Polyethylene, Triethylhexanoin, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Sorbitan Sesquioleate, VP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Phenoxyethanol, Synthetic Beeswax, Propylene Carbonate, Water. [+/- (May Contain): Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides), CI 77163 (Bismuth Oxychloride)].

 


Međutim, ako ćemo u topovima i flopovima, u mom slučaju, u pitanju je strašno težak flop.

Prvo i osnovno, proizvoda kao da i nema. Odnosno, bilo ga je u prvih nekoliko nanosa ali zaista, kao da se radi o formuli koja je jednostavno pukla. Na prvu mastan i uljan, nažalost bezlično kremast. Ali nije ni to problem ako se uzdate u to da će se upiti i raditi svoj posao. Što se tiče trajnosti, apsolutno ne konkurira ni jeftinijim drogerijskim primerima, dapače, dužu trajnost postižem običnim korektorom i transparentnim puderom koji nekako dodatno potpomogne da mi se sve ne rastopi na kapcima.

Što se tiče intenziteta sjenila, ok, možemo reći da zaista na neki način bolje istakne intenzitet boje ali nije to ono što me muči i brine. Brine me jer jednostavno ne radi. Upravo ono što želim da radi.

Proizvod sam koristila i koristila i koristila jer gle imam ga i gle, koristit ću te kad te već imam ali nikako se nismo našli i što je najtužnije, već nakon par mjeseci ništa od proizvoda u tubici nisam mogla dosegnuti osim masne prozirne teksture što me vodi do toga da sam jednostavno dosegnula najlošiji škart primjerak na polici koji je jednostavno pobudio u meni sumnju da ikada uložim više od 100 HRK u svom životu za ovakav tip proizvoda. 

Da ime brenda i cijena ne znači i da pričamo o naj kvaliteti potvrđuje i moje otužno iskustvo s The Balm Put A Lid On It Eyelid Pimerom s kojim sam također imala jednako loš odnos.

Što me na koncu dovelo do toga da sam jednostavno odustala od primera. Više nisam opterećena time jer na koncu znam da u mom slučaju rijetko što funkcionira i fokusirala sam se na ono što igra ulogu, a to je investicija u vodootporne proizvode koji u startu imaju dobru konzistenciju da prežive moje slatke treptaje očima. 

S vremenom jednostavno naučiš koliko smo različiti i da ako nešto drugima i većini odgovara, to ne znači da će i tebi. 

Što naravno ne znači da i dalje znatiželjno ne pružiš priliku i ne isprobaš nešto novo iako na kraju nisi siguran jesi toliko poseban ili samo imaš peh. Ipak je na koncu to samo još jedno dodatno iskustvo koji mogu podijeliti i to je nešto.
Copyright © male stvari
Design out of the FlyBird's Box.